iPhone 13 Mini Reparation

Trænger din iPhone 13 Mini til en reparation? Få din enhed lavet hurtigt og sikkert hos Paulsens Solutions.

 • Apple certificeret værksted
 • Professionel & hurtig reparation
 • Kun de bedste reservedele
 • Erfarne Teknikere
iPhone 13 Mini Reparation

Priser på iPhone 13 Mini Reparation

Reparation Tid Pris
Original - Batteri60-90 Minutter 1049 ,-
Original - Display60-90 Minutter2699 ,-
Original - Bagkamera60-90 Minutter1999 ,-
Original - TrueDepth Kamera (FaceID)60-90 Minutter3399 ,-
Original - Ramme inkl. Bagside60-90 Minutter3399 ,-
OEM - Ladestik inkl. Mikrofon60-90 Minutter899 ,-
OEM - Bagkamera Linse Glas60-90 Minutter499 ,-
OEM - Ramme inkl. Bagside60-90 Minutter2499 ,-

  Har du spørgsmål eller kan du ikke finde prisen?

  Ring til os tlf. 71747439 eller skriv til os her

  Vores værksted er officielt
  autoriseret af Apple.

  Hos Paulsens Solutions er vi stolte af at være Independent Service Provider (IRP) hos Apple. Vi kan derfor tilbyde originale Apple reservedele & vores teknikere er alle uddannet og certificeret af Apple.

  • Certificeret Apple værksted
  • Teknikere med Apple certificering
  • 2 års garanti på alle reparationer
  • Originale reservedele fra Apple
  Reservedele

  Vi har flere kvaliteter

  100% Original

  Reservedelen er fra Apple og reparationen vil blive udført af vores certificerede Apple teknikere. Reservedelen kalibreres til enheden & du er derfor sikret den bedste reparation.

  Original Kvalitet (OEM)

  Fuldt funktionsdygtig reservedel som består af delvist originale komponenter. Skærmen har en billedkvalitet og farveforhold som er tilsvarende en 100% original skærm.

  Kompatibel Kvalitet (Kopi)

  En reservedel produceret af 3. Part. Denne består af komponenter i høj kvalitet. Billedekvalitet & farveforhold er ikke som en 100% original skærm, men tilsvarende.

  iPhone reparation i dit nærområde

  Der er rigtigt mange danskere som har iPhone som deres foretrukne mobil brand, derfor er det også vigtigt, at der er mulighed for at få den repareret tæt på ens bopæl. Vores værksted i Hadsund er i forholdsvist kort afstand fra blandt andet Mariager, Assens og Oue og du finder os på adressen Aalborgvej 52 i Hadsund. I denne del af Danmark, vil mange typisk skulle køre enten nordpå eller sydpå til de større byer for at få foretaget en iPhone reparation, men dette kan du således undgå ved at besøge os på vores fysiske lokation.

  Er du bosiddende i eksempelvis Øster Hurup, så er vores butik kun omkring 20 kilometer væk. Det samme gør sig gældende for byerne Valsgård og Vebbestrup. Kontoret er åbent alle hverdage fra kl. 09.00 om morgenen og til kl. 17.00, hvor du med fordel kan komme ind for enten en mulig iPhone rep eller med andre Apple enheder der eventuelt skal fixes af vores dygtige team.

  paulsenssolutions – hvad kan du få hjælp til?

  Vi tilbyder en lang vift af forskellige services i forbindelse med iPhone reparationer. Udover reparation af iPhone skærm kan vi også være behjælpelige med at afhjælpe problemer med batteriet. Vi tilbyder også iPhone batteriskift, som mange gange kan være nødvendige. Med tiden så bliver batteriet nemlig mere medtaget, hvilket kan gøre at en iPhone skal lades oftere blandt andet. Med et batteri skift iPhone kan din telefon få nyt liv i stedet for, at du skal ud at købe ny telefon i eksempelvis Aalborg, Randers eller Aarhus. Også derfor er det bekvemt for dig som bor i for eksempel Arden eller på Als.

  iPhone reparation – hvilke modeller kan vi hjælpe med?

  Vi kan være behjælpelige med rep af iPhone, hvis det drejer sig om mange forskellige modeller lige fra IPhone 5 til den nyeste IPhone 13 og andre i samme serie. Du kan tjekke de forskellige modeller ud på vores hjemmeside, priserne kan du læse mere om i afsnittet ’IPhone reparation priser’.

  Hvordan foregår processen?

  Kommer du på besøg fra Astrup, Sønder Onsild, ja selv København så foregår det således, at du kan booke en tid på forhånd, som passer dig. Når du kommer ind til os, så er det første vi gør at tjekke hvilken skade/skader der er tale om. Dette er ganske gratis og du bestemmer selvfølgelig selv om du så ønsker vi skal hjælpe med at udbedre denne/disse på eksempelvis din telefon. Hvad enten det er en iPhone skærm reparation der er tale om eller andre problematikker i forbindelse med dine Apple enheder.

  Kundeservice

  Har du brug for hjælp?

  Kig forbi vores butikker i Skærbæk & Tønder, og få hjælp af en af os. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

  Har du spørgsmål?

  Ring til os på 71 74 74 39 eller skriv til os her

  Besøg en af vores butikker

  Find os på Storegade 1 i Skærbæk & Vestergade 2 i Tønder.

  Find vej lige her