Ny PC, Smartphone eller Printer?
Vi er klar til at hjælpe dig

  • Kompetente medarbejdere
  • Knowhow & erfaring
  • Stort udvalg indenfor elektronik & IT
  • God service som varemærke

Har du spørgsmål? ring til os på 71 74 74 39 og høre mere.

Stort udvalg indenfor elektronik

Vores 300 kvm store butik i Skærbæk råder over mange varer. Vi vil gerne være din lokale elektronikbutik, og derfor er vi altid med på det sidste nye. I butikken føres et stort udvalg af covers & andet tilbehør til PC'er, Smartphones samt tablets. Desuden sælger vi også både nye & brugte smartphones, tablets & PC'er. Derudover har vi en stor gaming afdeling med alt lige fra gamerstole, gamermuse , gamer keyboards m.m. I butikken findes også kontorafdeling med batterier, kopipapir, lamineringsmaskiner m.v. Vi har også et stort udvalg af headsets samt højtalere. Besøg os i butikken i Skærbæk & se det store udvalg. Du kan også finde os i Tønder, hvor vi også tilbyder et stort udvalg inden vores bestsellere.

Få hjælp til det du står og mangler

Besøg os i vores butikker & find lige det du mangler. Vi er stortest altid konkurrencedygtige & kan skaffe det meste - også selvom det ikke er på lager i butikken. Kontakt os og forhør nærmere eller opret en forespørgsel på en specifik vare.

Butikker med stort udvalg

Vi har butikker i både Skærbæk & Tønder. Begge butikker råder over et stort udvalg indenfor elektronikgenren. Vi sælger både nye samt brugte Smartphones, tablets og PC’er, naturligvis altid med 2 års garanti. Vores store netværk af pålidelige leverandører sikre os at vi kan levere det meste. Lige fra støvsugerposer og specialbatterier, til adaptere og reservedele til de fleste smartphonemodeller mm.

Kundeservice

Har du brug for hjælp?

Kig forbi vores butikker i Skærbæk & Tønder, og få hjælp af en af os. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Har du spørgsmål?

Ring til os på 71 74 74 39 eller skriv til os her

Besøg en af vores butikker

Find os på Storegade 1 i Skærbæk & Vestergade 2 i Tønder.

Find vej lige her